Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (2024)

Víkend zvaný "babinec"

Tak si to holky naplánovaly.

Už dávno, ale aby bylo jasno, o žádný babinec se vlastně nejednalo, protože každá ssebou měla chlapáka.

Já byl samo sbabčou, sDášou byl Quenty a sRadkou Mailo. Tak jaký babinec... Dohodly se, že si udělají víkend, kde posedí, proberou kde co, a při tom, že juknou co snámi. A ktomu je Dubina přímo „vyvolená“.

Takže vše se domluvilo a dohodlo, a Radku že přiveze Vlastik, protože tady u nás vkraji má něco na práci. Jakmile Vlastik objevil krásu přehrady Les Království, nabral babinec další trhlinu, neboť usoudil, že je potřeba, aby na holky někdo dohlídl, my že na to nestačíme a ujal se té role.

Takže sraz byl už ve čtvrtek večer. Tentokrát to bylo opravdu jiné, protože bylo jasné, že společně strávíme tři noci a že si vyzkoušíme, jaké to bude vchatce na Budišově. Protože tři pesani, nemohou být problém. Ale byl, jak se ukázalo později.

Sraz dopadl výborně, jen jsem zjistil, že naše docela velká chata je malá, když jsou všude tašky, flašky, boty, misky na vodu a na žrádlo. Počasí ještě nic moc, i když Dubina nezklamala, pršelo všude okolo, ale tam svítilo sluníčko. Protože Vlastik byl určen ke grilu („grál“ pro tentokrát nebral a spokojil se sodlivkami co tam máme trvale), hned večer seděli u vody, grilovali a my - pesani jsme se seznamovali blíž.

Kluci hned do vody, pak se muselo čekat až oschnou a topit vchalupě, protože všude bylo mokro. Já jsem zjistil, že Mailo, je fajn a docela nám to fungovalo, než dorazil Q J. Nenechal nikoho vteřinu na pokoji. Pořád na někoho skákal, jakmile jsme dali sMailem řeč, hned na nás vlítnul, jakmile někdo pohladil mě nebo Mailika, hned se přitočil…., no vysloužil si první přezdívku, která přesně vystihovala jeho činnost „ vysírka“…

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (1)

Spát se šlo dost pozdě, nějaká slivka padla , na dej Bože, na čtvrtek, na setkání, na zítřejší den a bylo ještě několik dalších důvodů. Dubina je prima , ale má prostě vpatře jednu ložnici. Takže jsme každý zabral svůj „štont“, každý pes ke svému pánovi, lépe řečeno paničce. Ovšem náš „vysírka“ nebyl dost unavený. Začal chodit na balkon pít, ssebou bral boty a vše co se šiklo, něco přinesl zpět, něco ne. Jakmile se někdo vposteli hnul, měl ho na hlavě. A jediný, kdo se vůbec nehýbal, byla Dáša. Takže moje babča i Radka trávily noc tím, že střídavě vstávaly a zalehávaly, po zlém či po dobrém rozháněly akce, které Q vyvolal. Já už se pak schovával za babčou vposteli, ale to Q nebránilo, aby se knám nerval taky. Vlastik ho dokázal držet až 10 minut na zemi, ale jakmile pustil, řádění pokračovalo… Noc to byla strašná, jediný kdo se vyspal byla Dáša, ostatní vstávali malátní a vyčerpaní.

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (2)

Plavat do rybníka chodí babča pravidelně, byl jsem zvědavý, jestli se někdo přidá. A jo, Radka prohlásila, když Dubina, tak plavání a protože je to místo sprchy, tak bez oblečení. No dlouho se nezdržely, ale plavaly.

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (3)

Pak dubinská snídaně, to je hodinka snovinami a teplým pečivem zpekárny - myslím, že snídaně se stala velmi oblíbenou .Velký úklid a procházka, kde jsem se dokázal ovonět a nemohl tomu nikdo zabránit. Ale voda je na chatě moc blízko, hned mě babča vydrbala. No a pak, protože venku ještě pořád žádný vedro, hezky do chaloupky. Všichni mě pozorovali, protože si všimli předchozí večer, že já, ač proslavený milovník, nacházím kladné stránky Mailíka. Po pravdě, nebýt Q, našel bych jich víc, ale jak říkám, nenechal nikoho na pokoji. Odpoledne uteklo jako voda, mezi plaváním a jinými radovánkami. Taky došlo na ocásky. Jednoho po druhém nás vzaly a zase nám ocásky upravily tak, abychom vypadali jako pořádní pesani. Myslím, že nám to sluší. Radka i babča si daly záležet.

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (4)

Pak nám Mailo ukázal a my zkoušeli výstavní postoj. To je zadokumentovaný, že mně to docela šlo.

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (5)

A večer zase u grilu a u rybníka. Poslední procházka po hrázi však přinesla nepříjemné překvapení. Už během dne se Dáša všechny přítomné snažila přesvědčit, že Q je neviňátko. Pravda, ty jeho „andělský oči“ by tomu nasvědčovat mohly, ale babča už od památného barbarova víkendu říká, že je to ďábel! A ne žádný oukropeček, jak se nás snažila přesvědčit Dáša. Protože celý den „oukropeček“ vysíral, už mu nikdo neříkal jménem, ale jen těmito dvěma přezdívkami. Blížila se noc a nikdo nevěděl, jestli nás to zvíře nechá vyspat. No nechalo, ale protože večer vlítnul do rybníka, pro svou oblíbenou jetou rybku, někde se drobátko přitřel, tak strašně smrděl. Smrděl tak, že my, co jsme leželi vpřední části ložnice, jsme byli rádi, že on musí spát vzadní. Spal, přeci jen už byl krapítek utahaný, ale ráno začal svými něžnostmi oblažovat všechny. Tak se kromě výše uvedených stal ještě “mlokem smradlavým“. Opět se postaral o to, že noc byla krátká. Docela rádi jsme všichni vstali, posbírali boty po dvoře a plavat šla jen babča……

Snídaně sobotní, pohodová. Zdálo se, že před sebou máme ještě dva dny. Vlastik je velmi pracovitý. Vždy obstaral nějaké práce a jel na ryby. O programu bylo jasno, když holkám přišla SMS, zda chtějí štiku 51 cm, hned začaly vymýšlet recepty. Nejvíce se líbila štika na pomerančích, ale pomeranče nebyly. Ani štika, jak se ukázalo vdalší sms, protože rybář jim ohlásil, že jemu by se taky líbila, ale pořád je ve vodě. Vtipkoval, ale zlomil prut. A tak přijel.

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (6)

Přijel poté, co jsem přinutil Radku opět do rybníka, protože se mnou zkusila aport. Na suchu, jsem byl ochoten pracovat jen schlupatým a ve vodě jsem nebyl ochoten pracovat vůbec.Dokonce jsem nechtěl ani do vody. To byla operace. No dostávaly mě tam lstí, silou, piškotama. Nakonec jsem tedy šel. Nerad. To Q je jiný číslo, ten lítá do vody pro co*koliv a kdykoliv, jen vracet nechce. Pak nás zase sušily a já jsem tedy úplně zapomněl, že se historicky znemožním, a začal jsem s Mailíkem fakt laškovat, holky ztoho byly celé pryč. A já jim nedokázal vysvětlit, že Mailo mi prostě voní.

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (7)

Večer jsme šli všichni na hřiště do hospody na pivo. Začínala tancovačka, tak jsme usoudili, že raději posedíme na chatě a dáme řeč. Ve vzduchu visela nevyslovená otázka. Co si na nás vymyslí oukropeček - vysírka dnes. Vypadalo to, že už sničím novým nemůže přijít. Vlastík mezi tím kul plány. Protože je znám svou posedlostí…poslední den akce vyrazit co nejdříve a byl domluvený oběd u Kaisrů, přemlouval individuálně každého kdo se dal, že polévku nám možná dají už v10... Jenže už vhospodě oukropeček zakašlal. A pak pokračoval tak, že v11 se šlo spát a všichni trochu vylekaný, co se proboha děje. A Quentin kašlal celou noc a protože to byl kašel ošklivý, celou noc zněj vypadávalo to, co večer snědl. Pokud nekašlal, chtěl se kamarádit nebo lítat. Prostě, přišel sněčím novým, jenže tentokrát to nebyla zas taková sranda.

A tak se Vlastíkovi splnilo jeho přání, že se po snídani uklidila chata, schoval se zbytek slivovice na příště a mohl vyrazit i sRadkou a Mailíkem kdomovu, zatímco Dáša sHonzou uháněli do Hradce na veterinu. A já sbabčou vklidu přečkal první tropický den na krásné stinné Dubině. A bylo tam neuvěřitelné ticho. A pak jsme dostali zprávu, že kašel je z nachlazení, léky že jsou nasazeny a že už to bude jenom lepší.

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (8)

A bylo po babinci. Zdá se, že byl vyčerpávající, ale není to tak. Všichni si parádně odpočali a všichni mají chuť na pokračování, já taky.

Mailo určitě a „ďábel-oukropeček“ jistojistě připraví nová překvapení...

Labrador ARON*Aeron Circinus - Víkend zvaný babinec (2024)

References

Top Articles
1024 x 576 pixels yo - Español
Unit 3 Parallel And Perpendicular Lines Homework 4
Norris Funeral Home Chatham Va Obituaries
Caremount Medical Flu Shots 2022
Ms Ortencia Alcantara Instagram
Wowhead Filling The Cages
Cbse Score Conversion 2022
Brazos County Jail Times Newspaper
Mets Game Highlights
Deshaun Watson suspension ruling live updates: Latest on settlement with NFL, reactions
Jailbase Milwaukee
How To Start Reading Usagi Yojimbo [Guide + Reading Order]
Craigslist Tools Las Cruces Nm
SpaceX Polaris Dawn spacewalk - latest: 'It's gorgeous' - billionaire Jared Isaacman's awed reaction as he steps out of capsule on historic spacewalk
Nancy Pazelt Obituary
Bank Of America.aomc
What is IXL and How Does it Work?
Adventhealth Employee Handbook 2022
Garagesalefinder Com
PoE Reave Build 3.25 - Path of Exile: Settlers of Kalguur
Envy Nail Bar Memphis
Truist Drive Through Hours
Imperious Skyrim
Hulu documentary delves deeper into the Randall Emmett scandal
636-730-9503
The Real-Life Woman That Inspired Japanese Horror Classic Ring - SlashFilm
Diablo 3 Legendary Reforge
Ella Phipps Haughton
Pella Culver's Flavor Of The Day
Vidant My Chart Login
Mary Lou Willey Connors Obituary
Sharkbrew
north bay garage & moving sales "moving" - craigslist
Framingham Risk Score Calculator for Coronary Heart Disease
Slim Thug’s Wealth and Wellness: A Journey Beyond Music
Dumb Money Showtimes Near Maya Cinemas Salinas
Windows 10 Defender Dateien und Ordner per Rechtsklick prüfen
Blue Beetle Showtimes Near Regal Independence Plaza & Rpx
Best Jumpshot
Proto Ultima Exoplating
FedEx zoekt een Linehaul Supervisor in Duiven | LinkedIn
Mychart University Of Iowa Hospital
Entegra Forum
‘Covfefe’ tells you all you need to know about Trump | CNN Politics
Craigslist Ct Bridgeport
Sutter Immunization Clinic Mountain View
Borderlands 2 Mechromancer Leveling Build
Alvin Isd Ixl
Criagslist Orlando
Birmingham National Weather Service
C-Reactive Protein (CRP) Test Understand the Test & Your Results
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 5486

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.